Avancerad CMS för din webbplats

Ungefär 810 miljoner webbplatser använder WordPress

Välkommen till världens mest populära webbplats verktyg. 42% av webbens webbplatser är byggda med WordPress. Fler bloggare, småföretag och Fortune 500-företag använder WordPress än alla andra alternativ tillsammans.

Vi installerar och designar din webbplats med WordPress på våra servers – vi tar även hand om kontinuerliga uppdateringar och ser till att webbplatsen är fri från intrång och är den är säker. Du betalar en fast avgift per år och behöver bara fokusera på att uppdatera ditt innehåll.

Det finns lika många moduler/extensions till WordPress som installationer i världen – det kan vara svårt att välja bland dessa. Vi hjälper till att utifrån dina behov att välja rätt tillägg.

Det finns också många design mallar att välja – köpa och installera, här har vi testat de flesta och har valt ett par som vi anser har allt man behöver för att kunna hantera, uppdatera och bygga vilken design man vill.

Funktioner – kortfattat

 • Blogg

  Wordpress är världens första blogg verktyg – det finns allt du kan önska för din blogg.

 • Sidor

  Du kan skapa hur många sidor du vill – drag&drop funktionalitet för enkel layout och design

 • Avancerad Layout builder

  Du kan med hjälp utav Drag&Drop teknik designa sidor med spalter, sliders, rubriker, etc.

 • Wordpress Insticksmoduler

  Vi hjälper dig att hitta rätt moduler och installerar dessa för dig – du behöver inte fundera på det. Vi ser även till att hålla dessa uppdaterade och friska.

Translate »