Komplett lösning för e-handel där din butik kan växa

Adobe Commerce tidigare Magento

Låt dina kunder handla var, när och hur de vill. Med Adobe Commerce kan du enkelt koppla ihop shoppingupplevelser över kanaler, lägga till nya varumärken och webbplatser, expandera till nya geografiska områden och sälja till både företag och konsumenter – allt från en och samma plattform.

En av de mest använda e-handelssystem där din internetbutik kan växa i. Lösningen är byggt från grunden för e-handel och är inte bara en modul till ett CMS eller annat system. Vi anser att det viktig att förstå skillnaden – det är lika viktigt som att välja ett affärssystem.

Systemet kommer med alla nödvändiga funktioner som en komplett e-handelsbutik behöver. Vi anpassar design efter er varumärke och hostar/driftar hel lösningen på dedikerad server.

Från

3900 kr

per månad

 • Drift/hosting

  Installation på dedikerad server på Amazon Web Services (AWS)

 • Backup

  Vi gör backup varje natt och sparas i 30 dagar

 • Säkerhetspatchar

  Säkerhetspatchar ingår i tjänsten

 • Support & Utbildning

  Det ingår kontinuerlig support på inbyggda funktioner samt en utbildning på 8 timmar.

Funktioner – kortfattat

 • Lager

  Adobe commerce har en avancerad lager lösning där du kan specificera olika lager ställen. Du kan även bestämma per produkt om dessa skall hantera lager eller inte.

 • Produkttyper

  Du kan välja upp till 5 olika produkttyper: Enkel, Konfigurerbar, Grupperad, Virtuell och Nedladdningsbar

 • Layoutbuilder

  Du kan med hjälp utav Drag&Drop teknik designa sidor med spalter, sliders, rubriker, etc.

 • Antal produkter

  Det finns inget tak för anta produkter som systemet kan hantera – tvärtom det är designat för att han ett stort antal. Inga problem att hantera artikelregister med över 300.000 artiklar – det handlar om serverkapacitet.

 • Betalningsalternativ

  Systemet har alla de stora betalningsalternativ så som Klarna, PayPal, Braintree, Amazon pay som standard plus ett antal egna konfigurationer.

 • Fraktalternativ

  Inbyggt i systemer finner man fraktlösningar som; UPS,USPS, FedEx, DHL men det finns också Freeshipping, Tabell priser för egna konfigurationer.

 • Adobe Marketplace

  Adobe marketplace är en marknad för modulleverantörer där man kan hitta funktioner som inte är inbyggda i systemet – alla moduler som antigen laddas ner kostnadsfritt eller köpas är godkända av Adobes utvecklare och fyller kriterier som följer kodningsstandard som Adobe har satt upp. Alla moduler som köps härifrån har en garanti från Adobe.

 • Multishop/språk/valutor

  Adobe Commerce kan skapa flera webbutiker i samma system med olika domäner, språk och valutor. I med detta kan du även ställa in olika betalningsalternativ och frakt per land och marknad. Dessutom är design hantering också delad så att man kan ha helt olika design. Du kan till exempel sälja leksaker i en butik och vigselringar in en annan under samma system. Orderhanteringen kan enkelt sorteras och hanteras separat.

Translate »