Kreativ, relevant och hållbar marknadskommunikation

Hållbar strategi

All du behöver är färre & smartare!

Vi inser att vi måste agera

Detta gör vi för en hållbar och klimatvänlig framtid.

Vi inser att det är dags att tänka om!

Sedan 2000 har Crealevants grundare arbetat med att optimera e-handelsplatser med mål att öka konverteringsgrad, försäljning och hjälpt företag att erövra marknader. Vi har engagerat oss, studerat beteende, gjort mätningar för att uppmuntra till konsumtion genom uppfinningar som relaterade produkter, smarta sökmotorer, försäljning baserat på data, andra köpte, korsförsäljning i kassan, etc.

Vi känner att vi måste göra en förändring

Vi kan inte längre stå bakom uppmuntran till överkonsumtion. Alla måste ta ansvar och hjälpa till så gott man kan för att framtiden och vår planet skall ha en chans att återhämta sig.

Vi vill hjälpa företag som tänker som oss

Vi är duktiga på det vi gör och vill ändra fokus och hjälpa företag som tänker som oss och vill ha en hållbar marknadsstrategi – vi vill arbeta med företag som inte uppmuntrar till överkonsumtion och som vill genomföra förändringar för en klimatvänlig strategi.

Vi vill bidra med vår spetskompetens och kunskap och utveckla våra samarbeten med hållbarhetstänk som grund.

Förändringen kommer

Ett av våra mål är att hjälpa er som vill förändra sättet ni gör affärer på – att hitta nya sätt att driva era företag med en hållbar strategi och så bidra till en bättre framtid.

Translate »