Crealevant står för Creative och Relevant

Byrå med mer än 20 års erfarenhet både offline & online

Sedan den 10 mars 2014 har vi drivit Crealevant med fokus på webbutveckling och e-handel baserad på open source lösningar som WordPress och Magento. Innan dess har vi bakgrund inom reklambranschen men även inom utvecklingsbolag med egenutvecklade system.

2000 – 2009 byggde bolaget Incordia AB en av Sveriges första e-handelsystem. Patricio Silva som var med och grundade Incordia hade ansvaret för all design arbete samt teamet för implementering och frontend.

Bolaget arbetade med optimering av e-handel och genomförde stora projekt så som CDON, Tele2, integration och test av Kreditors system ”Fakturera Mig” (nuvarande Klarna) och många fler innovationer inom svensk e-handel.

Erfarenheten från dessa år är grunden till det vi gör idag men med skillnad att vi vill inte bli störst i världen och sätter kunden först. Vi satsar på support och har en nära och hållbar relation med våra kunder.

2020 har varit ett märkligt år för oss alla – världen har blivit tvungen att sakta ner och detta ger rum för reflektion och eftertanke. Vi har varit tvingade att hitta nya sätt att leva och förhålla oss till – att tänka om, att tänka nytt och göra skillnad.

Crealevant AB

Organisationsnummer:
556961-7797

Adress

Gånge-Rolfsgata 85

253 62 Helsingborg

Sweden

Telefon

042 400 10 03

E-post

info(at)crealevant.se

Absolut

Vi är godkända för F-skatt

BankGiro

252-9071

Translate »