Crealevant står för Creative och Relevant

Byrå med mer än 30 års erfarenhet både offline & online

Sedan den 10 mars 2014 då företaget grundades, har vi drivit Crealevant med fokus på webbutveckling och e-handel baserad på open source lösningar som WordPress och Magento. Innan dess har vi bakgrund inom reklambranschen men även inom utvecklingsbolag med egenutvecklade system.

2000 – 2009 byggde bolaget Incordia AB en av Sveriges första e-handelsystem. Patricio Silva som var med och grundade Incordia hade ansvaret för all design arbete samt teamet för implementering och frontend.

Bolaget arbetade med optimering av e-handel och genomförde stora projekt så som CDON, Tele2, integration och test av Kreditors system ”Fakturera Mig” (nuvarande Klarna) och många fler innovationer inom svensk e-handel.

Erfarenheten från dessa år är grunden till det vi gör idag men med skillnad att vi vill inte bli störst i världen och sätter kunden först. Vi satsar på support och har en nära och hållbar relation med våra kunder.

2020 var ett märkligt år för oss alla – världen har blivit tvungen att sakta ner och detta ger rum för reflektion och eftertanke. Vi har varit tvingade att hitta nya sätt att leva och förhålla oss till – att tänka om, att tänka nytt och göra skillnad.

Vi är här redo att hjälpa er som vill ha en nära och personlig relation med ett erfaren team.

Crealevant AB

Organisationsnummer:
556961-7797

Adress

Gånge-Rolfsgata 85

253 62 Helsingborg

Sweden

Telefon

042 400 10 03

E-post

info(at)crealevant.se

Absolut

Vi är godkända för F-skatt

BankGiro

252-9071

Translate »