Några av Crealevants uppdrag

Söderåsen 2.0

Uppdrag att ta fram designkoncept – skyltar, e-magasin och marknadsföring av 8 portar till Söderåsen.

Ingångsportar till Söderåsen och dess fantastiska natur

På uppdrag av kommunerna: Svalöv, Klippan, Bjuv och Åstorp som alla angränsar till Söderåsen skall 8 portar marknadsföras. Fysiska skyltar för varje port med dess närligande upplevelser, aktiviteter, vandringsleder markerade samt en e-magasin som inspirerar till besök designas och tas fram.

Höstmarknad Billesholm

Uppdrag att ta fram koncept och grafiskt profil, design av logotyp samt utveckling av ny webbsida. Projektledning, planering och kontakt med utställare samt artister.

En dag som andas hållbarhet, aktiviteter och glädje

EN MARKNAD SOM ANDAS HÅLLBARHET OCH KVALITET
Hej, jag heter Belinda Wigerfelt och är både blomsterodlare och florist. Jag driver butik och snittblomsodlingen vid Folketspark i Billesholm och är en av initiativtagarna och arrangör av Höstmarknad Billesholm.

Visionen med min odling och butik är att ge alla lokalbor och företag i nordvästra Skåne möjlighet att köpa och uppleva närodlade, obesprutade snittblommor i säsong och på så sätt främja klimatet och biologisk mångfald.

VARFÖR SLUTA DÄR?
Det finns så mycket fint hantverk och bra matproducenter runt om i Skåne och jag saknar en höstmarknad i trakten som erbjuder kvalitet och närproducerat – det går i linje med min vision. Folketspark i Billesholm är Sveriges näst äldsta folkpark och förtjänar hållas levande med festligheter och underhållning, precis som förr.

Besök: höstmarknadbillesholm.se

Upplev Billesholm

Uppdrag att ta fram grafisk formgivning. logotyp och koncept samt utveckling av ny webbsida.

Fokus på upplevelse / aktiviteter i natur och skog

Söderåsen är ett cykelparadis med utmanande uppförsbackar, slingrande skogsstigar och fina naturmiljöer. Konceptet bygger på att erbjuda cykelinspiration – allt från utforskande turer för familjen till spännande MTB-banor.

På Söderåsen kan du välja mellan ett stort utbud av cykelupplevelser. Med elcykel tar du dig upp till Skånes högsta topp utan ansträngning. Med MTB kommer du nära naturen. Men vi har även tagit fram enklare cykelturer på grusvägar där du kan använda cykel utan växlar.

Webbplatsen har interaktiva kartor där man har markerat banor men också natursköna cykelleder. Målet är att erbjuda cykelupplevelser på Söderåsen med utgångspunkt Billesholm och dess fantastiska Folkets park.

Besök gärna https://upplevbillesholm.se och upptäck Söderåsen på cykel.

Upplev Åstorp

Uppdrag att ta fram identitets manual och grafiskt profil, renodling av logotyp samt utveckling av ny webbsida.

Fokus på natur och klimat

Upplev Åstorp är ett projekt med mål att upplysa om alla natur upplevelser som finns i norra delen av Söderåsen. Här kan man utforska genom integration med Google Maps olika platser i regionen. Sidan är framtagen under regi av Åstorps Turistföreningen. I uppdraget har Crealevant hjälpt till med att ta fram vision, mission och mål samt framtagning av identitetsmanual, logotyp, struktur, design, videoredigering och fotografering.

Sidan innehåller även information ett projekt för att bevara vildbin och ett arboretum man kan besöka.

Besök gärna https://upplevastorp.se och upptäck hundratals platser och ställen man kan besöka och uppleva.

Belinda Wigerfelt

Uppdrag att ta fram identitets manual och grafiskt profil, design av logotyp samt utveckling av ny webbsida.

Närodlade snittblommor i säsong!

Belindas vision är att ge alla lokalbor och företag i nordvästra Skåne möjlighet att köpa och uppleva närodlade, obesprutade snittblommor i säsong och på så sätt främja klimatet och biologisk mångfald.

Belinda är utbildad inredningsarkitekt och har drivit tre e-handelsplatser inom inredning sedan 2006. Man har även byggt upp ett eget varumärke där man tillverkade produkter i bl a China. Tiderna förändras och Belinda insåg att den vägen inte var något som hon kunde stå bakom längre. Hon har altid haft en dröm att arbeta med blommor och då föddes tanken att ändra fokus och göra något helt annat. Crealevant har hjälp Belinda att ta fram vision, mission och mål samt designat logotyp och utvecklat hemsidan.

Läs mer om hennes spännande projekt på belindawigerfelt.se

Borgastolen

Uppdrag att utveckla webbsida och webbshop.

Hållbara och miljövänliga möbler

Då pandemin drog in över världen och vände upp och ner på den, ställdes även företaget Borgagården inför hårda prövningar.

De fick helt enkelt plocka fram deras kreativa sinne och skapa nya inkomstkällor. Borgastolen blev ett sätt för dem att få in lite extra pengar då de inte längre kunde leverera deras vanliga tjänster inom hotell och restaurang.

Borgagården är ett företag som är beroende av turismen och  finsnickeriet blev ett sätt för dem att få in en extra inkomst när pandemin slog till som hårdast.

Produkterna tillverkas för hand och kan endast hämtas på plats på Borgagården.

Besök borgastolen.se

Translate »