Några av Crealevants senaste uppdrag

Söderåsen 2.0

Uppdrag att ta fram designkoncept – skyltar, e-magasin och marknadsföring av 8 portar till Söderåsen.

Ingångsportar till Söderåsen och dess fantastiska natur

På uppdrag av kommunerna: Svalöv, Klippan, Bjuv och Åstorp som alla angränsar till Söderåsen skall 8 portar marknadsföras. Fysiska skyltar för varje port med dess närligande upplevelser, aktiviteter, vandringsleder markerade samt en e-magasin som inspirerar till besök designas och tas fram.

ELS Logistics

Uppdrag: Identitet- och grafiskmanual, Uppförandekod samt design och utveckling av webbsida.

Fokus på trygga logistiklösningar i ett modern samhälle

För att sammanfatta ska ELS vara ett modernt företag och en viktig del av transportbranschen där vi delar med oss ​​av kunskap, ökar medvetenheten, utövar vårt inflytande i frågor som berör vår sektor och uppmuntrar mångfald samt jämställdhet och inkludering. Det innebär att vår verksamhet handlar om hög etisk standard med t.ex. bästa affärspraxis, medvetenhet om vårt ansvar och opartiskhet.

Besök elslog.se

Höstmarknad Billesholm

Uppdrag att ta fram koncept och grafiskt profil, design av logotyp samt utveckling av ny webbsida. Projektledning, planering och kontakt med utställare samt artister.

En dag som andas hållbarhet, aktiviteter och glädje

EN MARKNAD SOM ANDAS HÅLLBARHET OCH KVALITET
Det finns så mycket fint hantverk och bra matproducenter runt om i Skåne och jag saknar en höstmarknad i trakten som erbjuder kvalitet och närproducerat – det går i linje med min vision. Folketspark i Billesholm är Sveriges näst äldsta folkpark och förtjänar hållas levande med festligheter och underhållning, precis som förr.

Besök: höstmarknadbillesholm.se

Upplev Billesholm

Uppdrag att ta fram grafisk formgivning. logotyp och koncept samt utveckling av ny webbsida.

Fokus på upplevelse / aktiviteter i natur och skog

Söderåsen är ett cykelparadis med utmanande uppförsbackar, slingrande skogsstigar och fina naturmiljöer. Konceptet bygger på att erbjuda cykelinspiration – allt från utforskande turer för familjen till spännande MTB-banor.

På Söderåsen kan du välja mellan ett stort utbud av cykelupplevelser. Med elcykel tar du dig upp till Skånes högsta topp utan ansträngning. Med MTB kommer du nära naturen. Men vi har även tagit fram enklare cykelturer på grusvägar där du kan använda cykel utan växlar.

Webbplatsen har interaktiva kartor där man har markerat banor men också natursköna cykelleder. Målet är att erbjuda cykelupplevelser på Söderåsen med utgångspunkt Billesholm och dess fantastiska Folkets park.

Besök gärna https://upplevbillesholm.se och upptäck Söderåsen på cykel.

Upplev Åstorp

Uppdrag att ta fram identitets manual och grafiskt profil, renodling av logotyp samt utveckling av ny webbsida.

Fokus på natur och klimat

Upplev Åstorp är ett projekt med mål att upplysa om alla natur upplevelser som finns i norra delen av Söderåsen. Här kan man utforska genom integration med Google Maps olika platser i regionen. Sidan är framtagen under regi av Åstorps Turistföreningen. I uppdraget har Crealevant hjälpt till med att ta fram vision, mission och mål samt framtagning av identitetsmanual, logotyp, struktur, design, videoredigering och fotografering.

Sidan innehåller även information ett projekt för att bevara vildbin och ett arboretum man kan besöka.

Besök gärna https://upplevastorp.se och upptäck hundratals platser och ställen man kan besöka och uppleva.

Belinda Wigerfelt

Uppdrag att ta fram identitets manual och grafiskt profil, design av logotyp samt utveckling av ny webbsida.

Närodlade snittblommor i säsong!

Belindas vision är att ge alla lokalbor och företag i nordvästra Skåne möjlighet att köpa och uppleva närodlade, obesprutade snittblommor i säsong och på så sätt främja klimatet och biologisk mångfald.

Belinda är utbildad inredningsarkitekt och har drivit tre e-handelsplatser inom inredning sedan 2006. Man har även byggt upp ett eget varumärke där man tillverkade produkter i bl a China. Tiderna förändras och Belinda insåg att den vägen inte var något som hon kunde stå bakom längre. Hon har altid haft en dröm att arbeta med blommor och då föddes tanken att ändra fokus och göra något helt annat. Crealevant har hjälp Belinda att ta fram vision, mission och mål samt designat logotyp och utvecklat hemsidan.

Läs mer om hennes spännande projekt på belindawigerfelt.se

Translate »